N-VA Nieuwjaarsfeest in Mechelen

Op 4 december 2018, over deze onderwerpen: Activiteiten, Afdelingsnieuws, Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsfeest Mechelen 2019

N-VA zet naar goede gewoonte het nieuwe jaar feestelijk in samen met duizenden leden en sympathisanten. Ook deze keer gaat het Nieuwjaarsfeest door in De Nekkerhal te Mechelen, dit op zaterdag 12 januari vanaf 19:30 uur.

De succesformule van de voorbije jaren wordt gehandhaafd. Je wordt ontvangen met het traditioneel glaasje bubbels en de Nieuwjaarstoespraak van Bart De Wever.

Vorig jaar mocht minister Johan Van Overtveldt als verrassings-dj de dansvloer openen. Benieuwd wie dit jaar zijn favoriete nummers mag uitkiezen? De uren swingen verder voorbij met dj Tom.

Hou je het liever bij een drankje en een praatje? In de gezellige lounge is het rustig vertoeven. Net als vorig jaar is er een grote cocktailbar voorzien! Tik je graag een blijvend aandenken op de kop? Dan kan je op de foto met de N-VA-kopstukken. Of neem je een eigen N-VA-foto aan één van de flitspalen.

Wil ook jij als N-VA-lid of sympathisant er heel graag bij zijn, dan hebben we goed nieuws voor je. Net als vorig jaar wordt er vanuit het N-VA Arrondissement Brugge-Torhout-Oostkust op 12 januari een bus ingelegd richting Mechelen.

Er zijn twee opstapplaatsen:

Om 17:50 uur aan het Stadhuis Blankenberge, J.F. Kennedyplein 1 te Blankenberge

Om 18:20 uur op de P&R Steenbrugge, Baron Ruzettelaan 457 te Assebroek

We vertrekken om middernacht stipt naar huis

Bijdrage: 5 euro per persoon

Inschrijven bij Martijn Rogiers (martijn.rogiers [at] n-va.be of 0472 849 013) met vermelding van het aantal personen en de opstapplaats.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is