Weyts investeert in toeristische sector in Blankenberge

Op 24 augustus 2015, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen, Toerisme & evenementen
Ben Weyts

Vlaams minister voor Toerisme Ben Weyts kende deze week voor in totaal 1 miljoen euro subsidies toe voor de verdere uitbouw van kwalitatief hoogstaande logies.  

De uitbaters van 78 vergunde logies krijgen financiële steun om werk te maken van structurele verbeteringen, zoals toegankelijk sanitair en kindvriendelijke voorzieningen. Ook in onze gemeente kon hotel Albatros rekenen op een subsidie.

Via het subsidiestelsel voor toeristische verblijfsaccommodatie wil Toerisme Vlaanderen een financiële impuls geven aan vergunde hotels, openluchtrecreatieve terreinen, gastenkamers en vakantiewoningen. Bekijk hier de lijst met toegekende subsidies. Met deze logiessubsidies stimuleert Toerisme Vlaanderen toeristische ondernemers om te investeren in de kwaliteitsverbetering van hun vergunde accommodatie. Op die manier blijft Toerisme Vlaanderen, samen met de logiesuitbaters, investeren in een kwaliteitsvolle en toegankelijke toeristische bestemming, waar iedereen terecht kan voor een deugddoende vakantie.

Dankzij minister Weyts investeert de N-VA alvast in de toeristische sector in onze gemeente.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is