N-VA Blankenberge-Uitkerke herschikt afdelingsbestuur met oog op de verkiezingen in ‘24

Op 25 maart 2022

Op vrijdag 25 maart 2022 werd in aanwezigheid van haar leden een nieuw afdelingsbestuur verkozen bij N-VA Blankenberge-Uitkerke.

 

Na een periode van 11 jaar geeft Jan CUYLE  het voorzitterschap door aan Daphné DUMERY. Ondervoorzitter Tom DE VOS geeft zijn functie door aan Dennis MONTE. Zowel Jan als Tom blijven bestuurslid. De kern van de afdeling wordt aangevuld met Elise PYCKAVET als secretaris en Andy DE BRUYNE als penningsmeester. De wissels kaderen in de toekomstvisie van de N-VA afdeling. Met een nieuwe dynamiek zal het nieuwe afdelingsbestuur zich zo klaarstomen voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024.

Op welke manier de afdeling naar de verkiezingen zal stappen is nog geen uitgemaakte zaak. Wat wel duidelijk is, is dat het anders moet: Blankenberge verdient een beter bestuur.

“Wij staan voor een beleid waar het belang van iedere inwoner en tweedeverblijver voorop staat, hetgeen we reeds bewezen hebben tijdens onze bestuursperiode. We stellen helaas vast dat er bij de huidige meerderheid nog te vaak individuele belangen spelen. Elke burger met goede ideeën voor onze stad zien wij als een verrijking en is welkom bij ons aan tafel, dit in functie van een constructieve oppositie vandaag én een gedragen programma voor de verkiezingen in 2024”, aldus Daphné DUMERY en Dennis MONTE.
 

De bestuursleden zijn:

Daphné DUMERY, voorzitter
Dennis MONTE, ondervoorzitter
Elise PYCKAVET, secretaris
Nadia CLOETENS, gemeenteraadslid
Kurt DECLEER, gemeenteraadslid
Andy DE BRUYNE, penningmeester
Martine BECKX, raadslid Bijzonder Comité van de Sociale Dienst
Bert CUYLE, bestuurslid
Jan CUYLE, raadslid bijzonder Comité van de Sociale Dienst
Corine DE SCHRIJVER, bestuurslid
An DE SMET, bestuurslid
Tom DE VOS, bestuurslid
Kathleen HAEGEMAN, gemeenteraadslid
Benny HERPOEL, gemeenteraadslid
Lieve LEEN, bestuurslid
Karel LOGGHE, bestuurslid
Frieda VERSCHUEREN, bestuurslid

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is