Nieuw sportprogramma coronaproof met Beachsport

Op 17 juni 2020

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan je terecht op het Sportstrand aan de O’Neill Beachclub voor het zomersportprogramma Beachsport.

Beachsport is een sportprogramma waarbij alle sportactiviteiten buiten plaatsvinden en waarbij het anderhalvemeteren tussen alle sporters perfect kan behouden blijven. Van maandag tot en met vrijdag kan je er terecht voor yoga, pilates, zumba, tai chi of een body workout.

Het sportprogramma start op maandag 6 juli en loopt tot vrijdag 28 augustus. Deelnemen kan met een Sport Overdagkaart. Die kan aangekocht worden in de O’Neill Beachclub of in het Farys Noordzeebad en kost 25 euro voor 10 beurten. Deelnemers kunnen ook opteren voor deelname aan één enkele les, dan betaal je als deelnemer 5 euro per les.

Liefhebbers van de traditionele strandsporten zoals beachvolleybal, beachsoccer en beachtennis kunnen de hele zomer vrijblijvend terecht op het sportstrand. De nodige strandsportmaterialen kan je ontlenen in de beachclub.

Schepen van Sport, Nadia Cloetens: “Het Sport Overdagprogramma at the beach zat al een tijdje in de pipeline. We hebben allen wat moeten inboeten aan sport, dit aanbod is nu meer dan welkom. Met de Sport Overdagkaart kun je nu dus ook tijdens de zomermaanden genieten van de groepslessen. De combinatie van sportactiviteiten en de zilte zeelucht heeft trouwens een bijzondere heilzame werking op het lichaam.”

De beachsportflyer download je via: www.blankenberge.be/beachsport

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is